Business Region Aarhus er premium partner med festivalen Internet Week Denmark, der fejrer internettet og de mange muligheder det skaber for mennesker og virksomheder. Festivalen startede i 2013 og løber over seks dage, hvor der er mere end 100 events, som fokuserer på, hvor teknologien tager os hen. Eventsene omfatter alt fra præsentationer, seminarer og workshops til paneldebatter om de aktuelle muligheder og udfordringer i den digitale verden.

IWDK 2021

Teknologisering påvirker menneskers tillid til sociale interaktioner, demokrati og virksomheder på godt og på ondt. Derfor var temaet for IWDK2021 Trust and Tech // Today and Tomorrow. Tillid er en essentiel del af dansk kultur, men hvordan implementerer vi bedst tillid i den teknologiske verden?  Og hvordan påvirker den digital udvikling vores tillid? Dette diskuterede en række spændende digitale frontløbere, såsom Danmarks EU-kommissær Magrethe Vestager, ved dette års IWDK.  

Dette års festival fandt sted fra den 4.- 9. maj 2021, og hele festivalen foregik online via IWDKs platform Virtual Experience. Ligesom ved en fysisk festival var der på den virtuelle platform flere scener, hvor man kunne opleve forskellige events. De fire scener var: Trust & Tech, Big Ideas, Community og Kids´ Tech and Gaming.  

Du kan se eller gense dette års events på IWDK´s hjemmeside.

IWDK partner

Business Region Aarhus er en af fire premium partnere af Internet Week Denmark sammen med Aarhus Kommune, Digital Hub Denmark og Smart Aarhus.  

Business Region Aarhus bidrager til festivalen med finansiering og events. Til IWDK2021 bidrog tre af vores medlemskommuner uden for værtskommunen Aarhus til programmet: 

  • Horsens Kommune holdt et event om, hvordan man kan tage mindsettet fra dygtige innovatører og gør det til sit eget.  
  • Aktører fra Norddjurs Kommune dykkede ned i, hvordan spilteknologier rykker grænserne for moderne digitalt design 
  • Viborg Kommune fortalte om at være en UNESCO Creative City og belyste, hvilke muligheder dette giver 

Herudover deltog HEADSTART i festivalen med to events. Det ene event var med fokus på tillid i en digital æra, og hvad virksomheder kan gøre for at kommunikere på en troværdig måde i digitalt øjemed. Deres andet event handlede om, hvordan man finder og tiltrækker talenter fra udlandet til Danmark.

Du kan læse meget mere om Internet Week Denmark på deres hjemmeside eller i deres digitale magasin