Food Nation Visitor Centre Aarhus er et nyetableret udstillingsvindue for den østjyske fødevareklynge. Det byder delegationer og samarbejdspartnere fra fødevareklyngen velkommen til fortællingen, hvordan danske løsninger og produkter bidrager til at imødegå fremtidens globale udfordringer. 

Her bliver det muligt at give gæsterne en interaktiv oplevelse med guidet storytelling om produkter, løsninger og resultater fra den danske fødevareklynge på en inspirerende og engagerende måde. 

Samtidig skaber Food Nation Visitor Centret et rum for professionel synliggørelse af det internationale fødevareinnovationshub over internationale gæster:

Arbejdet med at bidrage til profileringen af danske fødevarevirksomheder overfor potentielle og eksisterende samarbejdspartnere fra hele verden styrkes med etableringen af Food Nation Visitor Centre. Vi er glade for, at virksomheder og organisationer har endnu en mulighed for et stærkt fundament for øget samarbejde på tværs af landegrænser”, siger Kasper Glyngø, formand for Business Region Aarhus og borgmester i Hedensted kommune.

Fortællingen om Østjylland som hjertet af den danske fødevareklynge kan opleves på Food Nation Visitor Centre Aarhus i Agro Food Park.

Du kan se åbningen af Food Nation Visitor Centre her.

Se med og få en virtuel rundvisning her.