Business Region Aarhus på Folkemødet 2016

Business Region Aarhus er på Folkemødet på Bornholm, fordi vi ønsker at trænge igennem til det politiske Danmark. Det ønsker vi, fordi vi er det største vækstområde uden for hovedstaden og tæller én million østjyder. Vi arbejder som vækstområde for hele landet, og er med til at holde hjulene i gang i Danmark. Vi vil sætte vores egen lokale politik på den nationale dagsorden - for hele landets skyld og ikke mindst for østjydernes skyld.

Mød Lord Michael Dobbs

Vi skal udfordre både os selv og andre politikere ved at hente inspiration blandt de bedste. Og om ikke andet formår Lord Michael Dobbs' figur, Frank Underwood, fra House of Cards at tale og handle, så han bliver hørt. Vi får med oplægsholder Lord Michael Dobbs en dialog om, hvor langt man skal gå i politik. Det er indlysende, at Frank Underwood går alt for langt. Men hvor går grænsen?

Mød os til oplæg med ”House of Cards” forfatteren Lord Michael Dobbs i Telt F5 (Primetimes scene)

  • Torsdag d. 16. juni, Kl. 15-16
    ”Sådan skaber du politik, der gør en forskel”
  • Fredag d. 17. juni, Kl. 15-16
    ”Politisk lederskab, Europas fremtid, og hvordan England placerer sig både inden- og uden for Europa”

Kig forbi "Det 3. spor"

Business Region Aarhus har skabt et lille mødested, som også giver mulighed for, at vi kan vise nogle af de mange, gode østjyske produkter frem. Her er tørvejr, plads til at hvile benene og få en god snak om den politiske dagsorden i Østjylland. Her er tørvejr, plads til en uformel snak med andre politiske beslutningstagere fra den østjyske byregion, plads til at hvile benene og få opladet telefonen. 

I "Det 3. spor" byder vi på:

  • Iskold økologisk fadøl og sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri
  • Lækre produkter fra Them Ost
  • Forrygende tangpesto fra Nordisk Tang
  • En kop dampende varm kaffe fra Farm Mountain Coffee

 

Det 3. spor er åbent fra kl 10 til 24 torsdag og fredag – på hjørnet af Havnegade og Sveriges vej ved biblioteket.