Succesfulde iværksættere hyldet

Det skete på Iværk&Vækst i Randers i dag.

De tre vindende firmaer er:

I kategorien Bedste fysiske produkt:  Sleepbag.dk
Nina Frederiksen og Mikkel Sørensen, der udgør teamet bag Sleepbag.dk, har udviklet en babysovepose baseret på NASA-teknologi. Det betyder, at soveposen bl.a. kan hjælpe med at regulere barnets kropstemperatur. Babysoveposen kan også bruges som aktivitetstæppe i barnets vågne timer, hvilket differentierer produktet fra andre produkter på markedet. Ud over Danmark sælges Sleepbag.dk’s produkter nu også i både Norge og Finland. 

Se Sleepbags hjemmeside

I kategorien Bedste immaterielle produkt:  ReelTrak
ReelTrak tilbyder verdens første musiktjeneste med original musik i stems. Et stem er en samling spor leveret i én fil, som kan skilles ad. ReelTraks kunder er passionerede musikelskere, professionelle i underholdnings- og musikbranchen samt musikundervisere. Tjenesten vil forandre fremtidens musikbranche, idet ReelTrak kan levere en service, der gør det muligt for musikere at udvikle og mixe egen musik baseret på originalt materiale. Derudover understøtter tjenesten automatisk rapportering af detaljeret data til fx KODA. Holdet bag ReelTrak er de fire stiftere Søren Ankerstjerne, Niels Peter Holm, Michael Kratz og Kenneth Bremer.

Se ReelTraks hjemmeside

I kategorien Den kreative pris:  Landmad.dk
Landmad.dk er stiftet af Louise Dolmer og er en franchise købmandsbutikskæde med integreret cafe & web, hvor temaet er salg af danske/lokalt producerede fødevarer af høj kvalitet. Konceptet er drevet af et stort IT styringssystem, der giver bønderne og de mindre producenter en helt unik salgsplatform både i form af detailbutikker, cafeer, webshops samt foodservice salg. Forretningsmodellen betyder, at butikker og producenter er hinandens forudsætninger, derfor virker det. Butikkerne placeres centralt i byer der har tilstrækkeligt kundegrundlag og i forbindelse med andre indkøbsmuligheder og spisesteder.

Se Landmads hjemmeside

Hovedgevinsten er et mentorforløb med en erfaren virksomhedsleder.

Udover de tre priser blev også iværksætternes favoritpris ”Thumbs Up-prisen” uddelt. Prisen gik til  "Min Bedste Bog", som havde fået flest stemmer blandt de mange iværksættere, der har stemt på deres favorit- virksomhed. Teamet bag "Min Bedste Bog" er Hella Kaae Sørensen og Henrik Højgaard Jensen. Min Bedste Bog udvikler og producerer personlige børnebøger til børn i alderen 0-10 år. Ved online-bestilling af bøgerne personliggøres og dedikeres bogen til det enkelte barn.