Gå til hovedindhold

Momondos direktør dømmer iværksættere

2. maj vil et benhårdt 5-mands dommerpanel med blandt andre direktøren for rejseportalen momondo og smykkedirektøren fra Trollbeads krone Østjyllands mest succesfulde iværksættere 2017. Ni iværksættere kommer igennem nåleøjet og får lov til at fortælle om deres ide til dommerpanelet. Bag konkurrencen står det østjyske fællesskab Business Region Aarhus.

13. aug. 2018
 • Læs op

Indhold

  Passion, power og potentiale. Det er nøgleordene, hvis man vil imponere Pia Vemmelund, direktør for rejseportalen momondo og medlem af dommerpanelet, når de mest succesfulde østjyske iværksættere skal kåres tirsdag d. 2. maj 2017 på Centralværkstedet i Aarhus.

  Jeg kommer til at kigge efter iværksættere, der virkelig brænder for deres idé, og som kan illustrere et vækstpotentiale og en plan for, hvordan de vil tage produktet til markedet,” uddyber Pia Vemmelund.

  Der uddeles priser i tre kategorier; hhv. Young Stars til de helt unge iværksættere, Change the World til de iværksættere, der med nytænkende forretningsmuligheder vil forandre verden og The World is Yours til de iværksættere, der er på vej ud på eksportmarkedet.

  Passion, vision og gennemslagskraft

  For at have en chance for at deltage i konkurrencen, skal iværksætterne indsende en video med præsentation af deres virksomhed, og en jury sender ni iværksættere videre live-præsentationen. Medlem af juryen og nyudnævnt direktør i smykkevirksomheden Trollbeads, Patrizia Venturelli Christensen afslører, hvad hun vil se efter i videomaterialet.

  ”Passion og charisma. Jeg vil se efter personer eller iværksætterteams, der er drevet af en stærk passion og en vision, og som har den nødvendige gennemslagskræft til at oversætte drømmen til virkelighed,” siger Patrizia Venturelli Christensen, der også deltager i dommerpanelet på konkurrencedagen.

  Borgmester i Aarhus Kommune Jacob Bundsgaard udgør en del af formandskabet i Business Region Aarhus, der er landets største vækstområde uden for hovedstaden. Han understreget vigtigheden af at støtte iværksættere og nyetablerede virksomheder med stort potentiale.

  Vi glæder os til at hylde og belønne nogen af Østjyllands bedste iværksættere. Det er blandt andet dem, der er med til at udvikle og fremtidssikre vores byregion. Iværksætterne i Business Region Aarhus klarer sig godt sammenlignet med resten af landet, og vi har potentialet til også at ligge top i europæisk sammenhæng,” siger Jacob Bundsgaard. 

  Fakta om Iværksætterprisen

  • Konkurrencen finder sted d. 2. maj 2017 på Centralværkstedet i Aarhus.
  • Iværksætterne tilmelder sig ved at indsende en video senest d. 23. marts 2017. 
  • Alle med egen iværksættervirksomhed kan deltage i konkurrencen. 
  • Man kan også indstille andre iværksættere, der har fortjent at vinde Business Region Aarhus´s Iværksætterpris. 
  • Virksomheden skal have enten P-Nummer eller CVR-nummer i en af Business Region Aarhus kommunerne; Favrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Samsø, Skanderborg, Syddjurs, Silkeborg, Randers, Viborg og Aarhus Kommune. 
  • Vinderne af konkurrencen bliver belønnet med præmier, der kan bruges til at udvikle og promovere deres forretningsidéer. 

  Kontaktperson: Helle Friis, Specialkonsulent, Aarhus Kommune, tlf. 89402195, mail: hf@aarhus.dk

  Sidst opdateret: 18. september 2023