12 østjyske kommuner hylder ambitiøse iværksættere

"Iværksætteres betydning for den samlede beskæftigelse er yderst vigtig. Iværksættere kommer med nye ideer og værdi og har hvert år de seneste 10 år skabt 4000 blivende jobs. Alene i 2018 steg antallet af nye virksomheder med seks procent i Østjylland og dermed ligger Østjylland i spidsen med den højeste rate for at etablere ny virksomheder uden for hovedstadsområdet," siger Jan Petersen, formand for Business Region Aarhus og borgmester i Norddjurs Kommune.

Business Region Aarhus har netop rullet video og invitationer til at være med i mentorforløbet ud i alle 12 kommuner. Og der er skabt et ret spændende forløb med knald på udvikling, skarphed og forretningssans.

Alle iværksættere fra Østjylland kan lægge billet ind på at være med. 50 iværksættervirksomheder kommer gennem nåleøjet og får adgang til et målrettet mentorforløb. De 50 østjyske iværksættere kommer til at lære hinanden at kende og får et forløb, hvor de både møder kreative vanebrydere og får metoder og redskaber til at udvikle deres virksomheder og kundernes oplevelser af deres produkter.

De 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus er: Viborg, Randers, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs, Silkeborg, Samsø, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Odder og Aarhus. 

Iværksættere kan byde ind på forløbet her.

Kontaktinformation

Sekretariatschef Business Region Aarhus, Jane Baad Jensen: 23 72 10 14