E45 udvides: Ros til regeringen og DF, men Randers – Aarhus bør også udvides

“Det er rettidigt omhu og rigtigt set af Regeringen og DF, at udvidelsen af E45 skal i gang så hurtigt som overhovedet muligt. Alle ved, at den daglige trængsel på motorvejen er stor, og at trafikken stiger markant hvert år. Trængslen udgør derfor en alvor trussel for fortsat vækst i regionen og derfor er det rigtigt, at udvidelsen går i gang hurtigt”, siger formand for Business Region Aarhus Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune.

Han roser samarbejdet mellem regeringen, Dansk Folkeparti og Business Region Aarhus:

“ Virksomheder, foreninger og kommuner har igennem de seneste år haft en god dialog med Regeringen, Dansk Folkeparti og Folketingets partier. Vi er glade for, at samarbejdet nu medfører, at udvidelsen går i gang så hurtigt. Det kvitterer vi for”, siger formanden Jan Petersen.

“Vi vil dog opfordre Regeringen og DF til at revurdere beslutningen om at udsætte udvidelsen af strækningen Randers Nord – Aarhus N. Regeringens egne tal viser allerede nu, at denne strækning har stor trængsel og som stiger markant frem til 2030. Det fremgår endda af forligsteksten, at netop denne strækning er en af de mest udsatte motorveje i hele Danmark. Det vil derfor være rettidigt omhu, hvis Regeringen og Dansk Folkeparti også nu sikrer midler til at igangsætte udvidelsen af denne strækning og ikke udsætter udvidelsen til efter 2030. Business Region Aarhus vil derfor genoptage drøftelserne med regeringen og Dansk Folkeparti”, siger formanden for Business Region Aarhus, borgmester Jan Petersen Norddjurs Kommune.

Nærmere kontaktoplysninger:

Formand for Business Region Aarhus, Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune 27852451