KOM TIL ØSTJYSK TOPMØDE 2019

Østjysk Topmøde 2019

KOM TIL ØSTJYSK TOPMØDE 2019 4. NOVEMBER KL. 16-19

i JYSK MUSIKTEATER I SILKEBORG. 

Østjyske forretningsfolk, forskere og forvaltninger arbejder allerede sammen om at løse den klimakrise, vi dagligt er vidne til. Vi når hurtigere frem til løsningerne ved at speede op digitalt. Allerede i dag er østjyder med til at løse klimakrisen digitalt. Nu skal du høre, hvordan DU kan bidrage.

Chatbot, machine learning, internet of things og digital modenhed.Lidt for komplekst? Bare rolig – din vært ved ØSTJYSK TOPMØDE, Business Region Aarhus, står klar med gæstetalere, der giver et bud på, hvordan erhvervslivet bruger digitale værktøjer til at løse klimakrisen.

Mød digitale frontløbere

Skal produkter/services være intelligente og kunne opfatte og forstå noget? Skal de være forbundet og kunne sende og modtage noget? Skal de være automatiserede og kunne gentage noget? Skal de være selvkørende og kunne handle på egen hånd efter instruktion? Du vil møde eksempler på det hele på ØSTJYSK TOPMØDE.

En række digitale frontløbere fortæller om, hvordan de er med til at løse klimakrisen i deres virksomhed. De demonstrerer også deres løsning og giver et bud på, hvilket digitalt værktøj de mangler for at accelerere løsningen på klimakrisen.

PROGRAM

16.00 Velkommen v. borgmester Steen Vindum, Silkeborg Kommune/ Business Region Aarhus

16.10 Erhvervsminister Simon Kollerup fortæller om prioriteringer, der bakker op om dansk erhvervslivs klimaambitioner.

16.30 Esben Østergaard, der skabte Universal Robots i en kælder og solgte den for 1,9 mia. kr., inviterer os ud i forreste linje, hvor robotter og kunstig intelligens løser klimakrisen.

17.25 Demo: Kom og tryk på digitale værktøjer. Virksomheder viser dig deres forslag til at løse klimakrisen i demo-område.

Du kan samtidigt få lidt at spise og drikke.

18.15 Ekspert i globale, digitale trends Christiane Vejlø fra radioprogrammet Elektronista på Radio 24syv giver os en Top10 over digitale værktøjer, der løser klimakrisen.

18.55 Afrunding v. Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune og form. for Business Region Aarhus

Tilmelding inden 28.oktober