Østjyske spisesteder får gratis adgang til Det Gastronomiske Rejsehold
Østjyske spisesteder får gratis adgang til Det Gastronomiske Rejsehold

Spisesteder oplever aktuelt en historisk krise med nedlukningen under corona-pandamien. Derfor tilbyder Food Organisation of Denmark i samarbejde med Business Region Aarhus gratis adgang til Det Gastronomiske Rejsehold. Her kan spisesteder få inspiration og sparring til at udvikle bedre spiseoplevelser fra en topkok og en kommunikationsperson med indgående kendskab til restaurations-og fødevarebranchen.
Rejseholdet er særligt målrettet restauranter og caféer, men fx fiskehandlere og slagtere med madproduktion kan også deltage. Samtidig har oplevelsesdestinationer som fx museer, havne og lokale attraktioner mulighed for at få bistand til at udvikle nye oplevelsesprodukter med udgangspunkt i mad og gastronomi.
Et besøg fra rejseholdet varer 2-3 dage. Hver forløb tager afsæt i det enkelte spisesteds situation. Rejseholdet inspirerer eksempelvis med at:
- Udvikle menukortet f.eks. med lokale råvarer, med retter som egner sig til udeservering, et løft af måltidernes kvalitet
- Forbedre arbejdsgange i køkkenet
Se yderligere info her.