Er du Business Region Aarhus' nye praktikant?

Vil du bidrage til arbejdet med den østjyske millionby og understøtte vækst i Østjylland? Og trives du med alsidige arbejdsopgaver i et travlt og dynamisk miljø?

Business Region Aarhus sekretariatet søger en ambitiøs og dygtig praktikant, der motiveres af såvel drifts- som udviklingsopgaver og har en interesse for erhvervs- og vækstpolitik.

Sekretariatet i Business Region Aarhus arbejder med interessevaretagelse, branding, udvikling, projekter og events. Du kommer til at indgå både i planlægnings- samt udførelsesfasen af opgaverne. 

Dine opgaver omfatter blandet andet:

 • Opgaver i forbindelse med events som en byrådskonference, ØSTJYSK TOPMØDE og temamøder
 • Administrative, understøttende opgaver af sekretariatets arbejde
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg til de 12 borgmestre
 • Kommunikationsopgaver som eksempelvis taler og oplæg
 • Ad hoc-opgaver

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • Er på kandidatuddannelsen
 • Er struktureret og god til at tilrettelægge din tid
 • Er interesseret i erhvervs- og vækstpolitik
 • Er god til at skrive i et enkelt og letforståeligt sprog
 • Er engageret, ansvarlig og initiativrig
 • Kan løse opgaver effektivt og i samarbejde med andre

Derfor skal du vælge os:

Business Region Aarhus byder på muligheden for at være med til at bygge fremtidens fortælling om Østjylland. Her er erhvervsmæssigt og menneskeligt stort potentiale og mange ressourcer – til gavn for hele landet. Du er med til at udvikle og gennemføre opgaver omkring interessevaretagelse, markedsføring og konkrete initiativer i samarbejde med kollegerne i de 12 kommuner, erhvervsliv, organisationer, institutioner og de 320 byrådsmedlemmer. Vi er alle optaget af, at Østjylland skaber udvikling og vækst til gavn for hele Danmark.

Vi betjener den politiske og administrative topledelse i Business Region Aarhus, der er et velkonsolideret politisk samarbejde, og vi understøtter et tæt samarbejde med interessenter, der typisk repræsenterer politik, erhverv og viden. Hver kommunes byråd har afsat midler til at udvikle Østjyllands position som Danmarks største vækstcenter uden for hovedstadsområdet.

Vi tilbyder et meningsfyldt job i et lille, energisk og engagereret sekretariat med et vidt forgrenet net af samarbejdspartnere. Det er et job med fast udviklingsfokus, hvor der er initiativpligt, råderum og stor mulighed for selv at præge tingene. Der er fleksible arbejdsvilkår og høj grad af selvstændigt ansvar for opgavernes udførelse.

Ansøgning

Send din ansøgning elektronisk til benhol@aarhus.dk inden d. 25. januar 2021.  Samtaler vil blive afholdt løbende. 

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Business Region Aarhus ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om os

Vi har til huse på Aarhus Rådhus, og du kommer til at indgå i et uformelt, og resultatorienteret miljø med let til grin og superdygtige kolleger i et fagligt stærkt miljø.

Business Region Aarhus er en netværksorganisation, som består af kommunerne Favrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs, Viborg og Aarhus. Medlemskommunerne bidrager med medarbejdere til strategiske udviklingsprojekter, og kommunerne investerer i høj grad også tid og ressourcer lokalt i samarbejdet.