Har din fødevarevirksomhed brug for at tiltrække internationale specialister?

I Business Region Aarhus står vi klar til at hjælpe din fødevarevirksomhed med tiltrækning af internationale specialister inden for IT/Tech/Engineering med den nye State of Denmark kampagne. 

Gennem kampagnen får din virksomhed eksponeret stillingsopslag over for internationale specialister, styrket sit Employer Brand uden for Danmark - og opmærksomhed fra højt kvalificerede kandidater, der matcher dine rekrutterings-behov.

Kampagnen løber hen over efteråret 2021 i 14-16 uger, hvor din virksomhed og jeres åbne stillinger får international omtale. Og så er det tilmed gratis at deltage i hele 2021 pga. COVID-19. For yderligere information og deltagelse kontakt: Stinne Bille, programleder for HEADSTART på +45 41 86 45 80 eller stibil@aarhus.dk

Deadline for tilmelding er fredag d. 20. september 2021.

Fakta: State of Denmark

  • State of Denmark sætter fokus på jobåbninger i hele Danmark, som er specielt egnede til internationale kandidater og specialister.
  • Kampagnen faciliterer kontakten mellem virksomheder i Danmark og kvalificerede internationale kandidater, der er interesseret i at forfølge en karriere i Danmark. Der er primært fokus på jobs inden for it- og tech, selvom stillinger inden for andre sektorer også kan forekomme.
  • State of Denmark dækker alle fem regioner i Danmark. Dette omfatter Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Norddanmark, Region Syddanmark og Region Sjælland.
  • Initiativet er et fælles projekt af partnerne Copenhagen Capacity, Business Region Aarhus og Business Region MidtVest, og er delvist finansieret af Den Europæiske Socialfond (E3SF) og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Læs mere her: www.copcap.com