Gratis heldagsarrangement: Industri 4.0 – fra buzzword til bundlinje

PROGRAM

Vi har sammensat et program med blandt andet oplæg af:

  • Anders Hvid, Medstifter af og CEO for DareDisrupt og ekspert i, hvordan teknologisk udvikling påvirker markeder, mennesker og virksomheder. Anders giver et indblik i fremtidens produktion og de muligheder, der allerede eksisterer.
  • Erick Thürmer – CEO i familievirksomheden Thürmer Tools, der producerer gevindværktøj. Ved hjælp af 3D print og ny teknologi har han vendt udviklingen i virksomheden. Få historien om skiftet fra traditionel produktionsvirksomhed til teknologisk frontløber.
  • VELUX A/S – der fortæller om deres Industri 4.0 erfaringer.

Vælg spor

På dagen er der også inspiration at hente i tre tematiserede spor.

Vi anbefaler, at du tager en kollega med, så I kan få input fra flere af sporene, som har fokus på:

Organisation
Det er altafgørende, at organisationen i virksomheden er med, når I skal arbejde med at implementere ny teknologi.

I dette spor fokuserer vi på, hvordan I får organisationen klædt på, så I sammen kan gribe de store forretningsmuligheder, som Industri 4.0 skaber.

Oplægsholder: Qebula & case 

Data
I den digitale tid er data råvaren, som skal ind i maskinen. Men hvilke data er værdifulde for jer? Hvad vil jeres værdikæde finde værdifuldt? Og hvad med kunderne?

Dette spor giver dig indblik, i hvordan I spotter de rigtige data og opsamler dem, så I får værdifuld viden, der kan øge jeres produktivitet.

Oplægsholder: Xtel & case

Forretningsmodeller
Den nye efterspørgsel efter data skaber en masse forretningsmuligheder for SMV’erne. I dette spor vil du få eksempler på, hvordan Industri 4.0 kan åbne for nye forretningsmuligheder for dig, som kan skabe vækst for jeres virksomhed.

Oplægsholder: Beckhoff & case

WORKSHOPS

Vi forsætter dagen med workshops, hvor I kan arbejde konkret med mulighederne i jeres virksomhed. Inden arrangementet får I tilsendt et kort spørgeskema, som vi bruger til at målrette indholdet i workshopdelen.

Messe

Vi runder af med en messe, hvor I kan netværke og møde potentielle samarbejdspartnere og leverandører inden for data, robotter og andre nye teknologier. 

Mød bl.a. Aarhus Universitet (Industri 4.0 projekt for SMV'er), Innovationsfonden/vækstfonden, Bila (MiR), RobotME (AI), Insero (scale-up), Aalborg Universitet (IoT), Multi:IT, DAMRC, Optipeople, Kanda (VA/AR), m.fl.

PRAKTISK INFO 

Tid: 25. september 2018 kl. 08.30 – 15.30. Der er kaffe fra kl. 08.00.
Sted: VELUX, Rydalvej 2, 8752 Østbirk.

Tilmelding senest 15. september

Klik her for at tilmelde dig arrangementet.

Du kan selv framelde dig arrangementet eller skifte spor indtil 16. september.

No-show fee fra den 21. september: 500 kr.

Hvis du har spørgsmål til konferencen, er du velkommen til at kontakte Martin Kastoft Nielsen, Business Horsens, mkn@businesshorsens.dk

Har du spørgsmål til din tilmelding, så tag fat i Bodil Steen-Jørgensen, Business Region Aarhus, bokrs@aarhus.dk

Vi glæder os til at se dig!