Konsulent til on-boarding af internationale medarbejdere

Om Jobbet

Midtjyske virksomheder efterspørger i stigende omfang internationale kompetencer til at løfte vidensniveau og styrke internationalisering og innovation. Vil du være med fra starten, når vi skal prøve noget nyt for at vise Østjylland som attraktiv job- og karrieredestination?

Vi søger en netværksleder, der kan hjælpe os med den del af vores aktiviteter, der handler om at sikre, at internationale medarbejdere får en god start i Østjyske virksomheder og bliver en del af vores internationale ambassadørkorps.

JOBBET OG OPGAVERNE

Som netværksleder er du med til at sikre, at der skabes de effekter, som er formuleret for projektet ved at tilrettelægge forløb, som introducerer internationale medarbejdere til det danske samfund og livet i Østjylland, samt on-boarding i vores ambassadørprogram.

Læs projektbeskrivelse for HEADSTART her: https://businessregionaarhus.dk/braa-projekter/alle-projekter/velkvalificeret-arbejdskraft/headstart/

Din profil

Vi forestiller os, at du er en naturlig vært, nysgerrig og imødekommende overfor nytilflyttede samtidig med, at du formår at tilrettelægge relevante on-boarding forløb i tæt samarbejde med de mange eksisterende aktører på området.

Faglige forventninger

  • Du kan tilrettelægge og eksekvere et interessant on-boarding forløb ved at trække på de tilbud, som allerede findes.
  • Du kan lægge en plan, gennemføre den – og ikke mindst motivere andre til at gå med.
  • Forståelse af virksomhedernes vilkår og har arbejdet i eller sammen med private virk-somheder omkring udviklingsopgaver.
  • Du har erfaring med at skabe resultater gennem løst-koblede netværk.
  • Skriver og taler flydende engelsk.

Personligt
Du skal have lyst til at være del af en hurtigt arbejdende udviklingsorganisation. Hos os er målene klart defineret, men vejen dertil skal du selv bygge. Du skal trives i en hverdag, hvor rammerne for opgaveløsning ikke er givet på forhånd, og taktikken vil ændre sig undervejs i takt med, at vi opbygger viden.

  • Du er udadvendt, samarbejdsorienteret, tillidsvækkende og er vant til at skabe stærke relationer til dine samarbejdspartnere, som i dette tilfælde er en interessentkreds med meget forskellige udgangspunkter og målsætninger
  • Du arbejder struktureret og målrettet, så der opleves en hensigtsmæssig og tydelig fremdrift i projektet.
  • Du trives lige godt med konkrete, praktiske opgaver og idéudvikling.
  • Du får energi af at være i et miljø, hvor vi ser strategi, som det fyrtårn vi sigter efter, men i det daglige tror mest på at afprøve teser, gøre os praktiske erfaringer og tilpasning undervejs.

Derfor skal du vælge os

Hvis du har iværksætterånd og drivet til selv at definere og opsøge måder at nå vores fælles mål, og er åben for en learning-by-doing tankegang, har vi de optimale rammer.

Programmet gennemføres i tæt interaktion med både de private virksomheder og de offentli-ge aktører. Som netværksleder i HEADSTART får du mulighed for at afprøve koncepter inden for on-boarding af nye medarbejdere i en internationale kontekst med fokus på tværs af virksomheder.

HEADSTART er et projekt drevet af Business Region Aarhus. Business Region Aarhus har til huse i et organisatorisk og fagligt stærkt miljø i Aarhus Kommunes afdeling for Erhvervs- og Byudvikling i Borgmesterens Afdeling. Det betyder, at her er styr på det praktiske med IT og lokaler mm. Som en del af Business Region Aarhus sekretariatet har vi adgang til et stærkt netværk af kommuner, virksomheder og fagkonsulenter, som kan understøtte, at vi udvikler og afprøver nye koncepter for at nå de mål, der er opstillet for projektet. 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 37

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1.8.2020 eller hurtigst muligt herefter til 31.12.2021.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Programleder, Stinne Bille på telefon 41864580.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk. Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist: 22. juni 2020

Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 26. Evt. 2. samtale finder sted i uge 27.

Business Region Aarhus ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om Business Region Aarhus

Business Region Aarhus består af de 12 kommuner Hedensted, Horsens, Skanderborg, Samsø, Odder, Norddjurs, Syddjurs, Randers, Silkeborg, Favrskov, Viborg og Aarhus.

Tilsammen en million østjyder – en halv million arbejdspladser – og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet. Vores erhvervsmæssige styrkepositioner er industriproduktion, fødevareinnovation samt informations- og kommunikationsteknologi.

Vores vision er, at Business Region Aarhus er den mest toneangivende danske vækstmetropol uden for Hovedstadsområdet. Vi har international gennemslagskraft og er derigennem en væsentlig bidragsyder til dansk vækst og udvikling.

Læs mere om Business Region Aarhus her:
https://businessregionaarhus.dk/

Press for english version