Gå til hovedindhold

FREKVENS 2024 er landet

D. 4 juni afholdte Business Region Aarhus lanceringsevent for den nyeste udgave af FREKVENS. Publikationen er spækket med interessante tal om erhvervslivet i Østjylland i perioden 2018-2022.

 • Læs op

Indhold

  Tirsdag d. 4 juni afholdte vi, i Business Region Aarhus, lanceringsevent for FREKVENS 2024 i smukke omgivelser ved Kaløvig. Rapporten indeholder spændende tal og historier om Østjylland som grønt vækstcenter og erhvervsregion.

  Til arrangementet deltog bl.a. repræsentanter fra de østjyske kommuner, erhvervslivet og politiske interessenter. Tak for det gode samarbejde med Index100 og præsentation af FREKVENS ved eventet af Peter Holdt-Olesen. Præsentationen gav anledning blandt deltagerne til god drøftelse af mulighederne for at anvende indsigterne fra rapporten.

  Formand for Business Region Aarhus, Frands Fischer, Charlotte Melchiorsen fra Invest in Denmark og Jacob Christensen Flarup fra Danmarks Eksport og Investeringsfond fulgte efterfølgende op med en spændende paneldebat, hvor vækst- og investeringsmuligheder for Østjylland blev vendt for både erhvervslivets og politikeres perspektiv.

  Tusind tak til paneldeltagerne og alle øvrige deltagere, for at bidrage til et spændende arrangement og for interessen i alt det spændende FREKVENS 2024 kan fortælle om Østjylland som erhvervsregion. 

  Forrige Næste
  Sidst opdateret: 7. juni 2024