19 mar

Jobopslag: Programleder til international talenttiltrækning

Virksomhederne skriger på internationale specialister. Vil du stå i spidsen for den indsats, der skal lokke dem hertil? Vi søger en programleder, der kan fortælle historier om Østjylland som job- og karrieredestination gennem et employee advocacy program, der går på tværs af områdets virksomheder. Og som kan skabe sammenhæng mellem virksomhedernes behov og aktiviteter målrettet udenlandske specialister. Så har du nu muligheden for at sætte dit aftryk på udviklingen af indsatsen for tiltrækning af talenter til Østjylland.
13 mar

Iværksætterprisen førte til vigtigt mentorforløb

Business Region Aarhus er igen på jagt efter ambitiøse iværksættervirksomheder til Iværksætterprisen. Mens vi venter på afsløringen af de udvalgte virksomheder, har vi kontaktet Plinthit, der i 2017 vandt i kategorien ‘The World is Yours’. Bag firmaet er kæresteparret Josefine Østerby og Christian Toft Jakobsen, der har udviklet en stabil parasolfod, som passer til alle typer parasoller. Vi har snakket med parret om, hvordan det er gået dem siden de vandt Iværksætterprisen og hvad de fik ud af at deltage.
18 feb

Fødevareproducenter i Østjylland skaber Michelin-succeser

Uddelingen af de nordiske stjerner sker for første gang uden for hovedstaden og er dermed en officiel blåstempling af Østjyllands position som Danmarks epicenter for fødevareinnovation såvel som af dansk gastronomi. Fødevareproducenter i hele Østjylland bidrager til de danske restauranters Michelin-succeser gennem deres satsninger på højkvalitetsfødevarer. Nederst i artikel kan du se alle producenterne.
07 jan

Rekordfremgang i beskæftigelsen i 2018 i Østjylland

Beskæftigelsen sætter ny rekord med en fremgang på 11.500 jobs det seneste år og ligger dermed markant over landsgennemsnittet. De private virksomheder er den store jobmotor med en vækst på 10.462 jobs. De østjyske iværksættere bidrager markant til fremgangen med 4.000 nye jobs årligt. En række Business Region Aarhus initiativer skal bidrage til at afhjælpe manglen på arbejdskraft, som er en af de største barrierer for fortsat udvikling og vækst.
14 dec

Begejstrede Skanderborg-lærere på hotdog-kursus

Timian, chili, paprika, honning, hvidløg og oksefars – eller hvad har vi lige i køkkenet. Aarhus Tech lagde i dag hus til et kursus for madkundskabslærere i at lave nye, spændende hotdogs. De otte lærere fra forskellige skoler skal køre et forløb for 215 6. klasses-elever efter nytår, kaldet HOP-IN, Hands-on Production – Innovation, New Ideas; et forløb, som Business Region Aarhus har støttet opstarten af i flere østjyske kommuner.
29 nov

Fødevareproducenter i Horsens skaber Michelin-succeser

Fødevareproducenter i Horsens bidrager til danske restauranters Michelin-succeser gennem deres satsninger på højkvalitetsfødevarer – og de håber, at Østjylland får flere stjerner, når Aarhus 18. februar 2019 er vært for uddelingen af de nordiske Michelin-stjerner. Uddelingen sker for første gang uden for hovedstaden og er dermed en officiel blåstempling af Østjyllands position som Danmarks epicenter for fødevareinnovation såvel som af dansk gastronomi.
29 nov

Fødevareproducenter i Randers satser på flere Michelin-stjerner

Fødevareproducenter i Randers bidrager til danske restauranters Michelin-succeser gennem deres satsninger på højkvalitetsfødevarer – og de håber, at Østjylland får flere stjerner, når Aarhus 18. februar 2019 er vært for uddelingen af de nordiske Michelin-stjerner. Uddelingen sker for første gang uden for hovedstaden og er dermed en officiel blåstempling af Østjyllands position som Danmarks epicenter for fødevareinnovation såvel som af dansk gastronomi.