Gå til hovedindhold

Nyheder

176 resultater

Debatindlæg: Klogt at energiministeren vil handle på virksomheders bekymring

24. jan. 2024

Der er brug for nye investeringsrammer til netselskaberne, så de kan sikre, at elnettet er gearet til fremtiden, lyder det fra formanden for Business Region Aarhus i dette debatindlæg.

2024

01. jan. 2024

Læs mere om 2024 her.

Ny analyse viser behovet for store investeringer i elnettet

16. nov. 2023

Formand for Business Region Aarhus og borgmester i Skanderborg Kommune, Frands Fischer (S), peger på behovet for, at investeringer i elnettet fremover kan ske på forkant af det voksende behov for strøm, som følger med den grønne omstilling. Det kræver politisk handling.

Voxmeter-måling: Udenlandske studerende er en nøgle til fremtidens arbejdskraft i Østjylland

16. nov. 2023

En ny Voxmeter-analyse blandt 100 af de største østjyske virksomheder viser tydeligt, at virksomhederne ser udenlandske studerende som en vigtig nøgle til fremtidens arbejdskraft. Blue Water Shipping er en af de virksomheder, der gerne så, at porten blev åbnet for flere udenlandske studerende.

Debatindlæg: Tænk mobilitet ind i forhandlinger om kommende kandidatreform

13. nov. 2023

I den kommende tid vil landets universiteter sidde til forhandlinger om den kommende kandidatreform. Det er forhandlinger, som optager virksomhederne i Østjylland, hvor en ny Voxmeter analyse foretaget blandt 100 af de største virksomheder i Østjylland viser, at 40 % oplever rekrutteringsudfordringer.

NYT JOB: Student til Business Region Aarhus

09. aug. 2023

Kunne du tænke dig at arbejde med public affairs på erhvervsområdet? Og trives du med en omskiftelig hverdag, der i høj grad dikteres af den politiske dagsorden? Så kan det være dig, som vi i Business Region Aarhus leder efter.